Novellák, napi szösszenetek, rövid írások

2024. május 13. 13:43 - Horváth M. Ágnes

Változás és a kép-írás

Itt az idő.

 

  Mindenkit megcsap egyszer a változás szele. Eljön mindenki életében az az időpont, amikor sorsa egy teljesen új, ismeretlen területre sodorja. 

Nekem ez most jött el. 

Harminc éve a kereskedelemben dolgozom, majd tíz éve a boltunkban. Itt az idő, hogy bezárjuk és teljesen más vízekre evezzünk. 

Mit hoz a jövő? Fogalmam sincs. De az biztos, hogy az írás megmarad. Már szinte nem múlik úgy el nap, hogy le ne írtam volna egy mondatot. Vagy csak egy kis szösszenet, vagy szerkesztés, vagy pályázat, vagy a regényem, mindig van valami a kezem ügyében. Mindig van mit írni. 

Most jön két hónap megérdemelt pihenés. Kipróbálhatom, milyen írással ébredni-feküdni, milyen olvasni akár éjfélig, vagy tovább is. 

A nyaralás, mint egy korona fogja lezárni az elmúlt időszakot. Újra hallhatom a kabócák zenéjét, a hullámok moraját, érezhetem az égető napot a bőrömön, és a hűsítő szelet, ahogy belekap a hajamba.  

Nem lesz egyszerű utána újrakezdeni, majdnem ötven évesként, akár új területen is kipróbálni magamat. Majd meglátjuk mit hoz a jövő. Addig is szorgalmasan írok tovább. 

Elindult az írói oldalam, két nyomtatásba kerülés után, ezt már időszerűnek láttam meglépni: 

Horváth M. Ágnes írói facebook oldala  

1714235892420_1.jpeg

 

Szóval mi is az a kép-írás? 

random képekről írok szösszeneteket, aolyan egyperceseket. Igyekszem nem unalmasra írni, remélem elég szórakoztató lesz. Az írói kihívásokban kaptam rá a képekre, eddig mindig szinte csak szavakról írtunk. Az AI térhódításával igencsak ihletet adnak a teljesen egyedi képvilágok. 

Itt olvashatod a legfrissebbet, az alábbi képről írtam: facebook link 

Jó szórakozást! 

441161101_122110177286295644_829575889283095791_n.jpg

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agnesirasai.blog.hu/api/trackback/id/tr3518402853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Novellák, napi szösszenetek, rövid írások
süti beállítások módosítása